Żywność prozdrowotna, przykłady i wpływ na organizm

Żywność prozdrowotna, przykłady i wpływ na organizm

W Domu Kultury w Zarzeczu 20 lutego 2025 roku Powiatowy Zespół Doradztwa Rolniczego w Nisku wraz z Biurem Powiatowym Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Nisku zorganizował szkolenie pt. „Żywność prozdrowotna – przykłady i wpływ na organizm”. W wydarzeniu wzięły udział 82 osoby. Odbiorcami szkolenia byli członkowie i członkinie kół gospodyń wiejskich z powiatu niżańskiego.

Nasza strona internetowa www.podrb.pl używa plików cookie, tzw. „ciasteczek”. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane do Państwa urządzenia (komputera, smartfona itp.). Stosujemy je wyłącznie dla Państwa wygody w celu lepszego dostosowania naszej witryny internetowej do Państwa indywidualnych potrzeb oraz w celach statystycznych. Nie zawierają one żadnych danych osobowych.

Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Info